Hjelp for Norton Security Scan

Hvis du har mottatt Norton Security-tjenesten fra Internett-leverandøren, så klikker du her.

Norton Security Scan er et gratis og brukervennlig verktøy som søker gjennom datamaskinen din etter virus, spionprogrammer og andre sikkerhetstrusler. Hvis Norton Security Scan finner en trussel, kan du løse den ved å installere en Norton Security-tjeneste.

Norton Security Scan bruker Norton Insight, en prisbelønt omdømmeteknologi som hjelper til med å oppdage mistenkelige filer.

Norton Security Scan er ikke ment å erstatte kontinuerlig sanntidsbeskyttelse mot de nyeste sikkerhetsrisikoene. Hvis du vil løse sikkerhetsrisikoer og beskytte datamaskinen mot fremtidige infeksjoner, anbefaler Symantec at du bruker en Norton Security-tjeneste.

Norton Security Scan finner følgende sikkerhetstrusler:

Virus

Programmer som infiserer et annet program, oppstartsektoren, partisjonssektoren eller dokument ved å sette seg inn i eller hefte seg ved mediet. De fleste virus kopierer seg bare, men mange skader også.

Trojanske hester

Programmer som inneholder skadelig kode forkledd som, eller skjult i, noe som i utgangspunktet ser harmløst ut, f.eks. et spill eller et verktøy.

Hacker-verktøy

Verktøy som en hacker bruker for å skaffe seg uautorisert tilgang til datamaskinen din. En type hackerverktøy som kalles en tastetrykklogger, sporer og lagrer oppføringer over individuelle tastetrykk, og kan sende denne informasjonen tilbake til hackeren.

Spionprogrammer

Programmer som kan gjennomsøke systemer eller overvåke aktivitet og overføre informasjonen til andre datamaskiner eller uønskede plasseringer.

Reklameprogrammer

Programmer som legger til rette for levering av reklameinnhold gjennom et eget vindu, eller ved å bruke grensesnittet til et annet program.

Sporingsprogrammer

Programmer som sporer systemaktivitet eller brukernes vaner, og sender denne informasjonen videre til tredjepartsorganisasjoner. Informasjonen som samles inn av slike programmer er verken personlig eller konfidensiell. Sporingsprogrammer installeres med samtykke fra brukeren, og kan også være satt sammen som en del av et annet program som brukeren installerer.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v118730246_NSS_Partner_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/10/2016