Melding: «Installasjon påkrevd. Abonnementet på Norton-produktet er fortsatt aktivt ...»

Denne meldingen vises Norton (Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 eller Norton Security) ikke er installert på en datamaskin med Windows 10, selv om du fortsatt har et gyldig Norton-abonnement.

Klikk på Gjenopprett beskyttelsen min, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere Norton, så du får den komplette beskyttelsen du har krav på.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v118600439_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 14/08/2017