Melding: «Installasjon mislyktes grunnet utilstrekkelige tillatelser»

Når du skal installere Norton-produktet, må du logge på Mac-en med en administratorkonto. Kontroller at kontoen er en administratorkonto.

Hvis du er pålogget som standardbruker, må du angi brukerinformasjonen til administratorkontoen når verktøyet Installer Helper ber om autentisering.

Finn ut hvilken type Mac-brukerkonto du har

1. Gå til Apple -menyen og klikk på Systemvalg.

2. Klikk på Brukere og grupper.

3. På venstre side i vinduet Brukere og grupper ser du kontonavnet og kontotypen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v118600388_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 08/06/2017