Gå ut av Norton Early Adopter-programmet

Du kan gå ut av Norton Early Adopter-program når som helst fra vinduet Norton Administrasjonsinnstillinger.

Gå ut av Norton Early Adopter-programmet

1. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klikk på Administrative innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I vinduet Administrasjonsinnstillinger i rande Norton Early Adopter-program, klikk på Avregistrer.

4. Norton-produktet starter Norton Remove and Reinstall-verktøyet for å rulle tilbake til din tidligere Norton-produktversjon.

5. Les lisensavtalen og klikk deretter på Godta.

6. Klikk på Fjern og installer på nytt.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere den tidligere versjonen av Norton-produktet på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v118548612_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018