Gå ut av Norton Early Adopter-programmet

Du kan gå ut av Norton Early Adopter-program når som helst fra vinduet Norton Administrasjonsinnstillinger.

Gå ut av Norton Early Adopter-programmet

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I vinduet Administrasjonsinnstillinger i rande Norton Early Adopter-program, klikk på Avregistrer.

4. Norton-produktet starter Norton Remove and Reinstall-verktøyet for å rulle tilbake til din tidligere Norton-produktversjon.

5. Les lisensavtalen og klikk deretter på Godta.

6. Klikk på Fjern og installer på nytt.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Etter at datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere den tidligere versjonen av Norton-produktet på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v118548612_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016