Bli en del av Norton Early Adopter-programmet

Hvis du mottar en in-product-invitasjon til å bli en del av Norton Early Adopter-programmet, kan du registrere deg.

Du kan bestemme deg for å gå ut av Norton Early Adopter-program når som helst.

Bli en del av Norton Early Adopter-programmet fra invitasjonen.

1. Klikk på Finn ut mer i Norton Early Adopter-programinvitasjonen.

2. Les siden Om Norton EAP, og klikk på Bli med.

3. Les Nortons lisensavtale og klikk på Godta.

4. Skriv inn passord for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

5. Klikk på Lukk i Registrering fullført-vinduet. Norton laster ned forhåndsversjonen av programvaren på datamaskinen i neste LiveUpdate-økt.

Bli en del av Norton Early Adopter-programmet fra vinduet Norton-administrasjonsinnstillinger.

Hvis du har avvist eller ignorert in-product-invitasjonen, kan du fortsatt bli en del av Norton Early Adopter-programmet ved å bruke Norton-produktet.

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I vinduet Administrasjonsinnstillinger i rande Norton Early Adopter-program, klikk på Bli med.

4. Les siden Om Norton EAP, og klikk på Bli med.

5. Les Nortons lisensavtale og klikk på Godta.

6. Skriv inn passord for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

7. Klikk på Lukk i Registrering fullført-vinduet. Norton laster ned forhåndsversjonen av programvaren på datamaskinen i neste LiveUpdate-økt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v118548611_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016