Meldingen «Din versjon av Norton er ikke kompatibel med denne versjonen av Windows ...»

Etter at du har oppgradert datamaskinen til siste versjon av Windows 10, vil denne meldingen vises hvis du ikke har den nyeste versjonen av Norton-produktet.

Oppdatere Norton-produktet

1. Microsoft viser popup-meldingen nederst i høyre hjørne.

2. Klikk på Oppdater.

Behold -alternativet sørger for at Windows Defender fortsatt er aktivert, og samtidig blir Norton-produktet fjernet.

3. I dialogboksen for Brukerkontokontroll klikker du på Ja.

4. Klikk på Neste i meldingsvinduet for installasjonen.

5. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v118526049_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/09/2017