Fordeler med Norton sammenlignet med Microsoft Windows Defender

Norton er det beste alternativet

• Norton støtter deg med bakgrunn i årtier med forskning og sikkerhetsekspertise, noe som gir deg den beste beskyttelse i verden. Norton, som er en del av Symantec, øser av 20 års erfaring når selskapet administrerer én av de største globale etteretningsoperasjonene mot trusler. Norton arbeider med dette alle dager hele døgnet i over 150 land, noe som gjør det mulig for Norton å beskytte deg bedre og raskere enn annen sikkerhetsprogramvare.

Norton har følgende fordeler:

• Norton er en ledende og pålitelig aktør innen sikkerhetsindustrien med mange års erfaring i å beskytte folk på Internett, noe som gir oss en unik posisjon for å hjelpe til med å gjøre Windows 10 sikrere

• Ekstra ytelsesfunksjoner for å forbedre den generelle Windows-opplevelsen, noe som gjør datamaskinen raskere enn et Windows 10-system som kjører Microsoft Windows Defender

• Avansert beskyttelse for deg, enheten din, de viktigste personlige opplysningene og filene

• Ubegrenset tilgang til teknikere som er der for å gi deg hjelp når du trenger det. I mange regioner er denne støtten tilgjengelig alle dager hele døgnet. Du vil ikke få denne typen støtte fra Microsoft

• Norton gir deg en 100 % virusbeskyttelsesgaranti og lover å holde datamaskinen din beskyttet og fjerne virus hvis det er nødvendig

• Internett-sikkerhet og overvåking for hele familien din, inkludert barna dine og enhetene deres

• Sikre passord og identitetsadministrasjon

• Et Norton-abonnement kan brukes på tvers av flere plattformer slik som f.eks. Windows, Mac, iOS og Android

• Norton-fellesskapsforum som er spesielt opprettet for å hjelpe til med å løse problemene dine

Sikkerhetsteknologier som Norton har, og som Windows Defender ikke har

• De fleste bakgrunnsskannere som skanner periodevis, inkludert Microsoft Windows Defender, gjør en grei jobb med å blokkere kjente skadevaretrusler etter at de allerede har havnet på en brukers datamaskin. Norton arbeider proaktivt i sanntid for å beskytte hver eneste del av dataaktivitetene dine og stoppe ny skadevare som ingen har sett før, før det havner på datamaskinen din. Målet vårt er å gi kundene våre 100 % beskyttelse i ulike lag som bruker en rekke avanserte teknologier.

Norton-sikkerhetsprodukter har avanserte teknologier som f.eks.:

• Inntrengingsforhindringssystem (IPS)

Overvåker mistenkt nettverkstrafikk for å blokkere ondsinnede angrep før de får mulighet til å laste ned skadevare på systemet ditt.

• Proaktiv utnyttelsesbeskyttelse (PEP)

Beskytter Windows-enheter mot såkalte «zero-day»-angrep som forsøker å utnytte uoppdagede sikkerhetshull og sikkerhetshull som ikke er oppdatert (eller sårbarheter) i Windows-programmer eller i selve operativsystemet. Disse blir utnyttet av nettkriminelle for å legge inn skadevare på enheten din uten at du vet om det. Det tar ofte et sted mellom noen uker til noen måneder for de opprinnelige programvareleverandørene å levere oppdateringer for disse sårbarhetene, noe som gjør at systemet ditt kan bli utsatt for skadevare i mellomtiden. PEP forbedrer enhetssikkerheten, personvernet og viktige personlige opplysninger ved å blokkere skadevare som prøver å utnytte disse hullene og bakdørene. PEP er ikke avhengig av signaturer eller tidligere kunnskap om utnytting, og har derfor mulighet til å håndtere sårbarheter den dagen de dukker opp.

• Emulering og potensielle trusler i sandboks

Nettkriminelle prøver å lure sikkerhetsløsninger ved å «pakke opp» skadevare (ofte i legitime programvarefiler) for å hindre at skadevaren blir identifisert. Norton er veldig stolt av å introdusere en ny emulator med høy ytelse som bruker de nettkriminelles triks mot dem selv. Norton-sikkerhetsprodukter kjører og analyserer ukjente og mistenkelige filer i et isolert beskyttet virtuelt miljø for å finne ut hvordan de fungerer før filen får tillatelse til å kjøre på brukerens enhet. Dette hjelper til å forsikre brukeren om at filen er sikker før den kommer inn på enheten og lager kaos.

• Toveis brannmur

Forhindrer fremmede fra å få tilgang til hjemmenettverket ditt ved å blokkere innkommende trafikk som anses som usikker.

• Norton AntiSpam

Sørger for at du ikke får e-poster i e-postboksen som er uønskede, farlige og bedragerske og som kan stjele identiteten din.

• Beskyttelse for sosiale nettverk

En flerdelt løsning som identifiserer og blokkerer trusler og svindler som kommer inn gjennom sosiale media.

• Kompatibel med flere nettlesere

Beskyttelsesteknologien vår sørger for at du er sikker samtidig som den gir deg fleksibilitet nok til å velge din egen nettleser.

• Skybasert styring

En enkelt portal for administrasjon av sikkerhetsabonnementet ditt og Norton-programvaren på hver enkelt av enhetene dine.

Norton nødverktøy og ressurser

• Norton har dedikerte nødverktøy og ressurser for å hjelpe deg hvis datamaskinen din blir infisert.

• Norton Power Eraser

Norton Power Eraser bruker vår mest aggressive søketeknologi for å fjerne trusler som vanlige virussøk ikke alltid klarer å finne, så du kan få PC-en opp å gå igjen Ettersom Norton Power Eraser er et aggresivt verktøy for fjerning av virus, kan det merke et legitimt program for å bli fjernet. Men du kan alltid angre resultatene av et søk. Det kan også hjelpe til med å oppdage og fjerne potensielt uønskede programmer. For instruksjoner om hvordan du bruker Norton Power Eraser, se veiledningen.

• Norton Bootable Recovery Tool

Norton Bootable Recovery Tool leveres som en ISO-avbildning som du kan bruke til å opprette nødmedier som du kan bruke til oppstart på en DVD- eller USB-stasjon. Med dette mediet kan du starte datamaskinen på nytt, søke etter og fjerne truslene som forårsaket problemet. For instruksjoner om bruk av Norton Bootable Recovery Tool, se veiledningen.

• Opplæringsvideoer

Norton har en omfattende liste over videoer som handler om de ulike truslene og hvordan du konfigurerer de ulike funksjonene i Norton-produktene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå inn på Norton-kanalen.

• Sikkerhetsrespons

Våre sikkerhetsforskningssentre rundt omkring i verden leverer eksepsjonelle analyser av og beskyttelse mot skadevare, sikkerhetsrisikoer, sårbarheter og spam. Hvis du vil vite mer, kan du gå til Sikkerhetsresponsblogg.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v118524311_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 14/08/2017