Fordeler med Norton sammenlignet med Microsoft Windows Defender

Norton er det beste alternativet

• Norton støtter deg med bakgrunn i årtier med forskning og sikkerhetsekspertise, noe som gir deg den beste beskyttelse i verden. Norton, som er en del av Symantec, øser av 20 års erfaring når selskapet administrerer én av de største globale etteretningsoperasjonene mot trusler. Norton arbeider med dette alle dager hele døgnet i over 150 land, noe som gjør det mulig for Norton å beskytte deg bedre og raskere enn annen sikkerhetsprogramvare.

Norton har følgende fordeler:

• Norton er en ledende og pålitelig aktør innen sikkerhetsindustrien med mange års erfaring i å beskytte folk på Internett, noe som gir oss en unik posisjon for å hjelpe til med å gjøre Windows 10 sikrere

• Ekstra ytelsesfunksjoner for å forbedre den generelle Windows-opplevelsen, noe som gjør datamaskinen raskere enn et Windows 10-system som kjører Microsoft Windows Defender

• Avansert beskyttelse for deg, enheten din, de viktigste personlige opplysningene og filene

• Ubegrenset tilgang til teknikere som er der for å gi deg hjelp når du trenger det. I mange regioner er denne støtten tilgjengelig alle dager hele døgnet. Du vil ikke få denne typen støtte fra Microsoft

• Norton gir deg en 100 % virusbeskyttelsesgaranti og lover å holde datamaskinen din beskyttet og fjerne virus hvis det er nødvendig

• Internett-sikkerhet og overvåking for hele familien din, inkludert barna dine og enhetene deres

• Sikre passord og identitetsadministrasjon

• Et Norton-abonnement kan brukes på tvers av flere plattformer slik som f.eks. Windows, Mac, iOS og Android

• Norton-fellesskapsforum som er spesielt opprettet for å hjelpe til med å løse problemene dine

Sikkerhetsteknologier som Norton har, og som Windows Defender ikke har

• De fleste bakgrunnsskannere som skanner periodevis, inkludert Microsoft Windows Defender, gjør en grei jobb med å blokkere kjente skadevaretrusler etter at de allerede har havnet på en brukers datamaskin. Norton arbeider proaktivt i sanntid for å beskytte hver eneste del av dataaktivitetene dine og stoppe ny skadevare som ingen har sett før, før det havner på datamaskinen din. Målet vårt er å gi kundene våre 100 % beskyttelse i ulike lag som bruker en rekke avanserte teknologier.

Norton-sikkerhetsprodukter har avanserte teknologier som f.eks.:

• Inntrengingsforhindringssystem (IPS)

Overvåker mistenkt nettverkstrafikk for å blokkere ondsinnede angrep før de får mulighet til å laste ned skadevare på systemet ditt.

• Proaktiv utnyttelsesbeskyttelse (PEP)

Beskytter Windows-enheter mot såkalte «zero-day»-angrep som forsøker å utnytte uoppdagede sikkerhetshull og sikkerhetshull som ikke er oppdatert (eller sårbarheter) i Windows-programmer eller i selve operativsystemet. Disse blir utnyttet av nettkriminelle for å legge inn skadevare på enheten din uten at du vet om det. Det tar ofte et sted mellom noen uker til noen måneder for de opprinnelige programvareleverandørene å levere oppdateringer for disse sårbarhetene, noe som gjør at systemet ditt kan bli utsatt for skadevare i mellomtiden. PEP forbedrer enhetssikkerheten, personvernet og viktige personlige opplysninger ved å blokkere skadevare som prøver å utnytte disse hullene og bakdørene. PEP er ikke avhengig av signaturer eller tidligere kunnskap om utnytting, og har derfor mulighet til å håndtere sårbarheter den dagen de dukker opp.

• Emulering og potensielle trusler i sandboks

Nettkriminelle prøver å lure sikkerhetsløsninger ved å «pakke opp» skadevare (ofte i legitime programvarefiler) for å hindre at skadevaren blir identifisert. Norton er veldig stolt av å introdusere en ny emulator med høy ytelse som bruker de nettkriminelles triks mot dem selv. Norton-sikkerhetsprodukter kjører og analyserer ukjente og mistenkelige filer i et isolert beskyttet virtuelt miljø for å finne ut hvordan de fungerer før filen får tillatelse til å kjøre på brukerens enhet. Dette hjelper til å forsikre brukeren om at filen er sikker før den kommer inn på enheten og lager kaos.

• Toveis brannmur

Forhindrer fremmede fra å få tilgang til hjemmenettverket ditt ved å blokkere innkommende trafikk som anses som usikker.

• Norton AntiSpam

Sørger for at du ikke får e-poster i e-postboksen som er uønskede, farlige og bedragerske og som kan stjele identiteten din.

• Beskyttelse for sosiale nettverk

En flerdelt løsning som identifiserer og blokkerer trusler og svindler som kommer inn gjennom sosiale media.

• Kompatibel med flere nettlesere

Beskyttelsesteknologien vår sørger for at du er sikker samtidig som den gir deg fleksibilitet nok til å velge din egen nettleser.

• Skybasert styring

En enkelt portal for administrasjon av sikkerhetsabonnementet ditt og Norton-programvaren på hver enkelt av enhetene dine.

Norton nødverktøy og ressurser

• Norton har dedikerte nødverktøy og ressurser for å hjelpe deg hvis datamaskinen din blir infisert.

• Norton Power Eraser

Norton Power Eraser bruker vår mest aggressive søketeknologi for å fjerne trusler som vanlige virussøk ikke alltid klarer å finne, så du kan få PC-en opp å gå igjen Ettersom Norton Power Eraser er et aggresivt verktøy for fjerning av virus, kan det merke et legitimt program for å bli fjernet. Men du kan alltid angre resultatene av et søk. Det kan også hjelpe til med å oppdage og fjerne potensielt uønskede programmer. For instruksjoner om hvordan du bruker Norton Power Eraser, se veiledningen.

• Norton Bootable Recovery Tool

Norton Bootable Recovery Tool leveres som en ISO-avbildning som du kan bruke til å opprette nødmedier som du kan bruke til oppstart på en DVD- eller USB-stasjon. Med dette mediet kan du starte datamaskinen på nytt, søke etter og fjerne truslene som forårsaket problemet. For instruksjoner om bruk av Norton Bootable Recovery Tool, se veiledningen.

• Opplæringsvideoer

Norton har en omfattende liste over videoer som handler om de ulike truslene og hvordan du konfigurerer de ulike funksjonene i Norton-produktene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå inn på Norton-kanalen.

• Sikkerhetsrespons

Våre sikkerhetsforskningssentre rundt omkring i verden leverer eksepsjonelle analyser av og beskyttelse mot skadevare, sikkerhetsrisikoer, sårbarheter og spam. Hvis du vil vite mer, kan du gå til Sikkerhetsresponsblogg.

Relaterte løsninger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v118524311_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 14/08/2017