Avslutte abonnementet på Norton WiFi Privacy

Hvis du ikke ønsker å bruke Norton WiFi Privacy, kan du avinstallere Norton WiFi Privacy-appen fra enheten, og deretter avslutte abonnementet i Play Store eller App Store.

Prøveversjonen av Norton WiFi Privacy på Apple App Store eller Google Play Store krever at du aktiverer årsabonnementet i selve appen. Et gebyr belastes på slutten av prøveperioden. Hvis du vil velge bort prøveversjonen av Norton WiFi Privacy uten å bli belastet, må du passe på at du avslutter abonnementet før slutten av prøveperioden.

Avslutte abonnementet på Norton WiFi Privacy

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v118353120_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 28/11/2017