Jeg ønsker ikke å motta reklame-e-post fra Norton

Du kan velge bort å motta Nortons reklame-e-post på Norton-kontoen, når som helst etter at du har registrert deg. Du kan også velge å ikke motta reklame-e-poster via koblingen du finner i disse e-postene.

Å velge bort på Norton-kontoen

1. Logg på Norton.

2. Fjern avmerkingen for Send meg produktoppdateringer, tilbud og sikkerhetsnyhetsbrev via e-post under Alternativer for e-post.

3. Klikk på Lagre endringer.

Reklame-e-poster blir stanset innen 24-48 timer etter at du har oppdatert innstillingene.

Velge å ikke motta reklame-e-poster

• For å avregistrere deg fra reklame-e-post åpner du e-posten du mottok, ruller ned til bunnen av e-posten og klikker på Avregistrer.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v118283428_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows
Sist endret: 04/09/2017