Meldingen «Et ukjent program ønsker å endre...» vises i Microsoft Internet Explorer når du aktiverer Norton Safe Search eller Nortons hjemmeside

Denne meldingen kan vises når du aktiverer Norton Safe Search eller Nortons hjemmeside-utvidelsen i Microsoft Internet Explorer.

Avhengig av hvilken utvidelse du vil aktivere, må du velge én av de følgende.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v118097469_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/07/2016