Meldingen «Autentisering påkrevd» vises når jeg gjenoppretter eller sletter sikkerhetskopierte filer fra Nortons nettbaserte lager

Denne meldingen vises når du vil gjenopprette eller slette de sikkerhetskopierte filene fra Nortons nettbaserte lager. Når du legger til utvidede autentiseringsmetoder til de nyeste Norton-produktene, må bruke den samme Norton-kontoinformasjonen som du brukte da du kjøpte eller fornyet abonnementet ditt.

Logg på Norton-kontoen

1. I Autentisering påkrevd -vinduet klikker du på OK.

2. I Abonnements vinduet kan du skrive inn passord for Norton-kontoen.

3. Klikk på Logg på.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v118078220_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 30/05/2018