Info: Norton WiFi Privacy-status

Når du åpner Norton WiFi Privacy og kobler til VPN, viser startskjermen «Jeg er tilkoblet via:». Plasseringen som vises ved siden av «Jeg er tilkoblet via» er VPN-gatewayplasseringen som Norton WiFi Privacy er tilkoblet.

Norton WiFi Privacys VPN ruter Internett-forbindelsen din trygt gjennom den nærmeste sikre serveren, basert på ytelse. Som et resultat av dette kan ikke ethvert nettsted du besøker finne din ekte (fysiske) plassering. Plasseringen din vises heller som serveren du er koblet til, og skjuler din faktiske plassering for å beskytte personvernet ditt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v118031078_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 10/09/2017