Løse problemer med dobbeltfakturering hvis du utilsiktet har kjøpt mer enn ett Norton-abonnement

Dette problemet kan oppstå hvis du ved en feil Norton mer enn én gang eller Norton-abonnementet automatisk ble fornyet samtidig som du også kjøpte Norton et annet sted.

Hvis du har mer enn ett Norton-abonnement aktiv på samme tid, kan du dele ett av abonnementene med venner eller familie, eller kontakte Norton brukerstøtte for hjelp.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117954944_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows
Sist endret: 30/08/2017