Melding: "Et problem oppstod ved forsøk på å kommunisere med serveren ..." når jeg aktiverer Norton Mobile Security

Dette problemet kan oppstå hvis enheten din er koblet til en VPN-server. For å løse dette problemet, midlertidig deaktivere eller koble fra VPN-tilkoblingen på enheten din og aktiver Norton Mobile Security igjen.

Hvis Norton WiFi Privacy er installert på enheten din, følg instruksjonene for å slå av Norton WiFi Privacy VPN og registrer Norton Mobile Security.

TRINN 1

Slå av Norton WiFi Privacy

1. Start applikasjonen Norton WiFi Privacy på startskjermen.

2. Tapp på statusindikatoren på bunnen av skjermen ved siden av Norton WiFi Privacy for å slå den av.

TRINN 2

Aktiver Norton Mobile Security

1. Start applikasjonen Norton Mobile Security på startskjermen.

Vent til konfigureringen er avsluttet.

2. Trykk på meny-ikonet oppe i venstre hjørne, og trykk på Logg på.

3. Skriv inn e-postadresse og passord for Norton-kontoen, og trykk på Logg på.

TRINN 3

Slå på Norton WiFi Privacy

1. Start applikasjonen Norton WiFi Privacy på startskjermen.

2. Tapp på statusindikatoren på bunnen av skjermen ved siden av Norton WiFi Privacy for å slå den på.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117886648_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 29/05/2016