Identifisere enheter som for øyeblikket beskyttes av Norton

Når du logger på Norton, kan du se hvor mange enheter som beskyttes for øyeblikket. Hvis du vil flytte Norton-beskyttelsen fra en av enhetene dine, må du først identifisere den på listen.

På Windows-enheter går du til produktets hovedvindu og klikker på Hjelp. Deretter klikker du på Om under generell informasjon. Der vil du se enhetsnavnet.

Hvis du bruker en Mac eller en mobil enhet, eller hvis du ikke har tilgang til enheten, kan du identifisere enheten ved hjelp av navnet som vises i Norton. Du kan også vise enhetene dine på nettet etter tur for å se hvilken enhet som har statusen Tilkoblet i Norton. Enheter som er tilkoblet Internett, viser Tilkoblet på enhetsnavnet i Min Norton.

Du kan også endre enhetsnavnet i Min Norton, og deretter sjekke Om-vinduet i Norton-produktet.

Endre enhetsnavn

1. Gå til Min Norton og klikk på knappen for innstillinger nederst til høyre på enheten. Deretter klikker du på Gi enheten et nytt navn.

2. Skriv inn et nytt navn som gjør det enkelt å identifisere enheten, og klikk på Endre navn.

3. Start Norton-produktet.

4. Klikk på Hjelp.

5. Klikk på Om under Generell informasjon.

6. Sjekk om det nye enhetsnavnet vises der.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117748337_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, iOS, Mac OS X, Windows
Sist endret: 04/09/2017