Identifisere enheter som for øyeblikket beskyttes av Norton

Når du logger påNorton, kan du se hvor mange enheter som beskyttes for øyeblikket. Hvis du vil flytte Norton-beskyttelsen fra en av enhetene dine, må du først identifisere den på listen.

På Windows-enheter går du til produktets hovedvindu og klikker på Hjelp. Deretter klikker du på Om under generell informasjon. Der vil du se enhetsnavnet.

Hvis du bruker en Mac eller en mobil enhet, eller hvis du ikke har tilgang til enheten, kan du identifisere enheten ved hjelp av navnet som vises i Norton. Du kan også vise enhetene dine på nettet etter tur for å se hvilken enhet som har statusen Tilkoblet i Norton. Enheter som er tilkoblet Internett, viser Tilkoblet på enhetsnavnet i Min Norton.

Du kan også endre enhetsnavnet i Min Norton, og deretter sjekke Om-vinduet i Norton-produktet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117748337_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, iOS, Mac OS X, Windows
Sist endret: 09/04/2018