Legge til leserutvidelser for Norton

Etter at du har installert Norton-produktet, blir du spurt om du vil legge til leserutvidelsene for Norton i nettleserne dine. Norton legger til utvidelsene i Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Du må aktivere leserutvidelsene for Norton hvis du ønsker enkel tilgang til alle de leserspesifikke funksjonene i Norton Security. Leserutvidelsene for Norton omfatter:

Norton Safe Web

En sikker søkeopplevelse - nå kan du trygt surfe, søke og handle på Internett. Det analyserer nettstedene du besøker, og finner ut om det finnes virus, spionprogrammer, skadelige programmer eller andre sikkerhetsrisikoer.

Slå Norton Safe Web av og på

Norton Safe Search

En sikker søkemotor som bruker Ask.com til å generere søkeresultater. Norton Safe Search rangerer søkeresultater på grunnlag av nettsteders sikkerhetsstatus og Norton-rangering.

Søke på nettet ved hjelp av Norton Safe Search

Nortons hjemmeside

En nettside som bruker funksjonen Norton Safe Search for å gi deg en bedre søkeopplevelse på nettet. Den viser nettstedets sikkerhetsstatus og en Norton-rangering for hvert av søkeresultatene.

Nortons hjemmeside

Norton Password Manager

En sikker plassering der du kan lagre alle sensitive opplysninger som for eksempel brukernavn, personopplysninger og økonomisk informasjon. Du kan bruke disse opplysningene når du vil logge på nettsteder, fylle ut skjemaer på nettet automatisk og utføre betalinger på nettet.

Norton Password Manager

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117744069_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 24/04/2019