Legge til leserutvidelser for Norton

Etter at du har installert Norton-produktet, blir du spurt om du vil legge til leserutvidelsene for Norton i nettleserne dine. Norton legger til utvidelsene i Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Du må aktivere leserutvidelsene for Norton hvis du ønsker enkel tilgang til alle leserspesifikke funksjonene i Norton Security. Leserutvidelsene for Norton omfatter:

Norton-verktøylinjen

En verktøylinje som advarer deg om farlige nettsteder når du surfer på nettet, og hjelper til å beskytte deg mot identitetstyveri og nettsvindel.

Lær om Norton-verktøylinjen

Norton Safe Search

En sikker søkemotor som bruker Ask.com til å generere søkeresultater. Norton Safe Search rangerer søkeresultater på grunnlag av nettsteders sikkerhetsstatus og Norton-rangering.

Lær om Norton Safe Search

Nortons hjemmeside

En nettside som bruker funksjonen Norton Safe Search for å gi deg en bedre søkeopplevelse på nettet. Den viser nettstedets sikkerhetsstatus og en Norton-rangering for hvert av søkeresultatene.

Lær om Nortons hjemmeside

Norton Identity Safe

En sikker plassering der du kan lagre alle sensitive opplysninger som brukernavn, personopplysninger og økonomisk informasjon. Du kan bruke disse opplysningene for å logge på nettsteder, fylle ut skjemaer på nettet automatisk, og utføre betalinger på nettet.

Lær om Nortons hjemmeside

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117744069_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/09/2017