Legge til eller installere Norton-leserutvidelser i nettleseren din

Norton-leserutvidelser omfatter:

• Norton Safe Web : Med Norton Safe Web kan du surfe, søke og handle trygt på Internett. Det analyserer nettstedene du besøker for å se etter virus, spionprogrammer, skadelige programmer eller andre sikkerhetsrisikoer. Norton Safe Web rangerer sikkerheten på alle nettstedene basert på disse analysene, før du besøker dem

• Norton Safe Search : Norton Safe Search er Nortons sikre søkemotor som beskytter brukerne mot å gå inn på nettsteder med nettfisking og andre risikofylte nettsteder som kan vises i søkeresultatene. Den bruker Nortons Safe Web-teknologi, sammen med søkemotoren Ask.com, for å vurdere nettsteder basert på sikkerhet.

• Norton Password Manager : Norton Password Manager bidrar til å gi deg tilgang til, behandle og sikre passord og personopplysninger - alt du trenger for de viktigste nettaktivitetene dine. Det holder passordene dine synkronisert på ulike datamaskiner, nettlesere og mobilenheter.

• Norton Privacy Builder : Norton Privacy Builder er en leserutvidelse som er designet for å spare tid og sende en forespørsel om å velge bort å selge. Norton Privacy Builder gjør det lettere å utøve din California Consumer Privacy Act (CCPA)-rett til å velge bort å selge personopplysninger. Den er kun tilgjengelig i Google Chrome-nettlesere i USA.

Hvis du prøver å installere utvidelsene på Mac, kan du lese Legge til Norton leserutvidelser på Mac.

Legge til Norton leserutvidelser

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. I Nortons hovedvindu klikker du på Internett-sikkerhet.

3. Fra rullegardinlisten i nettleseren velger du nettleseren din og klikker på Konfigurer nå.

4. På siden Nettleserbeskyttelse installerer du alle tilgjengelige utvidelser.