Legge til eller installere Norton-leserutvidelser i nettleseren din

Med Norton-leserutvidelser kan du analysere nettstedene du besøker for å finne ut om de er infisert av virus, spionprogrammer, skadeprogrammer eller andre Internett-trusler. En sikker plassering på Internett, hvor du kan lagre all sensitiv informasjon som påloggingsinformasjon, personopplysninger og økonomisk informasjon.

Når du har installert Norton Enhetssikkerhet på datamaskinen eller på Mac-enheten, blir du bedt om å legge til Norton-nettleserutvidelser. Utvidelsene støtter følgende nettlesere: Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Apple Safari.

Norton-leserutvidelser omfatter:

Når du skal installere Norton-leserutvidelser, velger du først nettleseren din:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117744069
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/04/2021