Slik slår du av og på Stillemodus for Mac

Med Norton-produktet kan du slå på Stillemodus manuelt. Når Stillemodus er slått på, undertrykker Norton-produktet varsler og stanser bakgrunnsaktiviteter midlertidig.

Du kan slå på Stillemodus manuelt før du utfører viktige oppgaver på datamaskinen. Når du slår på Stillemodus manuelt før du utfører en oppgave, unngår du at varsler, varslinger og bakgrunnsaktiviteter forstyrrer deg. Aktivitetene som stanses når Stillemodus er på, kjøres etter at Stillemodus er slått av. Stillemodus er som standard slått på.

Slå Stillemodus av og på

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Produktinnstillinger i venstre rute.

3. I raden Stillemodus flytter du bryteren til Av eller På.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117666238_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/02/2017