Funksjoner i Norton Small Business

Viktige funksjoner og fordeler

• En løsning som beskytter enhetene dine

• Gir beskyttelse mot virus, spionprogrammer, skadelige programmer og andre Internett-trusler

• Ivaretar personvernet, uansett hvilken enhet du bruker

• Unngår usikre webområder og mistenkelige nedlastninger

• Lar deg flytte beskyttelsen fra enhet til enhet

• Lar deg legge til ekstra beskyttelse når du får flere enheter*

• Finner enkelt mistede eller stjålne smarttelefoner og nettbrett

• Gi barna dine frihet til å bruke Internett på en trygg måte

• Inkluderer vår 100 % garanti: vi vil holde deg virusfri, hvis ikke får du pengene tilbake**

#Sniktittfunksjonene er kanskje ikke tilgjengelige i alle EMEA-land.

* Tilleggsgebyrer kan påløpe. Klassifiserte kostnader kan påløpe om du trenger installasjon på fler enheter enn produktabonnementet ditt tillater.

** For å kvalifisere for Virus Protection Promise, må du kjøpe, fornye eller oppgradere Norton-abonnementet direkte fra Symantec eller abonnere på Nortons tjeneste for automatisk fornying. Hvis en servicerepresentant fra Symantec ikke klarer å fjerne et virus fra enheten din, kan du få refundert hele summen du betalte for Norton-abonnementet, eller hvis du har en Norton-pakke, den totale prisen for denne (fratrukket rabatter og refusjoner gitt, samt eventuelle frakt- og behandlingskostnader og aktuelle avgifter, unntatt i stater og land der frakt, behandling og avgifter er refunderbare) og kun for den gjeldende betalte abonnementstjenesteperioden for det abonnementet eller den abonnementspakken. Refusjonen krever at du hadde det kjøpte abonnementet installert og aktivert på datamaskinen før den ble infisert av et virus. Refusjon gjelder ikke for eventuelle skader som har oppstått som et resultat av virus.

1 Norton Identity Safe-støtte for nettleseren Microsoft Edge er for øyeblikket kun tilgjengelig på engelsk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117664426_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 14/04/2017