En app sporer din faktiske plassering når du er tilkoblet Norton WiFi Privacy VPN

Apper som Google Maps kan finne plasseringen til enheten basert på din Wi-Fi-ruterplassering, eller hvis satellittstedsporing er aktivert på enheten. All annen informasjon som går gjennom appen er derimot beskyttet og kryptert.

Nettsteder du besøker på enhetens nettleser kan ikke identifisere din IP-adresse og kan ikke fastslå din faktiske fysiske plassering.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117622391_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 10/09/2017