Lær mer om Norton Secure VPN-beskyttelsesfunksjoner for sammenkoblede enheter

Med ditt kjøp av Norton Secure VPN kan du kun beskytte Wi-Fi-tilkoblingen på enheten det er installert på. Den beskytter ikke noen annen enhet som fungerer som mobilt modem for enheten din. Hvis du vil beskytte de tilkoblede enhetene dine, må du installere Norton Secure VPN-appen på alle enhetene.

Du kan kjøpe og installere Norton Secure VPN på andre enheter fra App Store eller Play Store for å få en sikker Wi-Fi-tilkobling.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117622360_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 03/06/2019