Norton WiFi Privacy beskytter ikke en annen enhet som er tilkoblet enheten

Med ditt kjøp av Norton WiFi Privacy kan du kun beskytte Wi-Fi-forbindelsen på enheten den er installert på. Den beskytter ikke noen annen enhet som fungerer som mobilt modem for enheten din. For å beskytte dine enheter med mobil som modem må du installere Norton WiFi Privacy-appen på hver av enhetene.

Du kan kjøpe og installere Norton WiFi Privacy på andre enheter fra App Store eller Play Store for å få en sikker Wi-Fi-tilkobling.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117622360_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 10/09/2017