Meldingen «Oppgi brukerautentisering» når jeg kobler til Norton WiFi Privacy VPN

Dette problemet kan oppstå hvis Norton WiFi Privacy ikke etablerer en forbindelse med VPN-gatewayen grunnet uriktige VPN-innstillinger. Du må avinstallere og gjeninstallere Norton WiFi Privacy-appen for å løse dette problemet.

TRINN 1

Avinstaller Norton WiFi Privacy

1. På hjemskjermen trykker og holder du inne ikonet Norton WiFi Privacy til det rister.

2. Øverst til venstre i appikonet trykker du på X for å slette det.

3. Trykk på Slett for å bekrefte.

TRINN 2

Installer Norton WiFi Privacy på nytt

1. Fra hjemskjermen starter du App Store.

2. Skriv følgende tekst i søkeboksen:

Norton WiFi Privacy

3. Fra søkeresultatene velger du Norton WiFi Privacy.

4. Trykk Gratis, og deretter trykker du på Installer app.

Skriv inn administratorpassordet ditt hvis du blir bedt om å autentisere.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117622076_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: iOS
Sist endret: 07/08/2017