Norton Early Adopter-program

Norton Early Adopter-programmet lar deg laste ned forhåndsversjoner av Norton-programvare og være blant de første til å prøve nye funksjoner. Du behøver ikke å opprette en separat Norton-konto eller avinstallere Norton for å oppgradere til forhåndsversjonen av programvaren. Når du blir en del av Norton Early Adopter-programmet, laster Norton LiveUpdate ned den nye forhåndsversjonen av programvaren på datamaskinen din.

Gi oss din tilbakemelding om Norton Early Adopter-programmet.

Gi tilbakemelding

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117593462_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 09/11/2016