Melding: «Vi har oppdaget at uforenlig sikkerhetsprogramvare er installert på datamaskinen din. Avinstaller ...»

Du retter dette problemet ved å kjøre et fjerningsverktøy og fjerne delene av sikkerhetsprogramvaren fra tredjepart som ble installert på din Mac.

Last ned og kjør verktøyet RemoveCompetitiveProducts

1. Last ned verktøyet RemoveCompetitiveProducts.

Med mindre du lagrer den andre steder, lastes filen ned i Nedlastinger -mappen.

2. Klikk på Finder -ikonet i Dock for å åpne Finder.

3. I menylinjen klikker du på > Nedlastinger for å gå til Nedlastinger -mappen.

4. I mappen Nedlastinger dobbeltklikker du på filen RemoveCompetitiveProducts.zip for å utvide den.

Hvis du bruker Safari, pakkes filen automatisk ut etter at du har lastet den ned. Gå til linje 5 for å åpne filen i Terminal.

5. Gå til mappen Nedlastinger og høyreklikk eller kontrollklikk på filen RemoveCompetitiveProducts.command. Deretter klikker du på Åpne med > Terminal (standard).

6. Hvis du ser en melding om at verktøyet kommer fra en uidentifisert utvikler, klikker du på Åpne for å fortsette.

7. I vinduet Terminal skriver du inn administratorpassordet for å autentisere, og trykker på gå tilbake. Ingen tegn vil vises når du skriver inn passordet.

Når verktøyet er ferdig med å fjerne sikkerhetsprogramvare fra tredjeparter, og alle gjenværende deler av denne programvaren, vises meldingen «Konkurransedyktige produkter til Norton er fjernet».

8. Avslutt alle programmene og start Mac-en på nytt.

Etter at du har startet Mac-en på nytt, installer du Norton-produktet på nytt.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.