Melding: «Vi har oppdaget at uforenlig sikkerhetsprogramvare er installert på datamaskinen din. Avinstaller ...»

Du retter dette problemet ved å kjøre et fjerningsverktøy og fjerne delene av sikkerhetsprogramvaren fra tredjepart som ble installert på din Mac.

Last ned og kjør verktøyet RemoveCompetitiveProducts

1. Last ned verktøyet RemoveCompetitiveProducts.

Med mindre du lagrer den andre steder, lastes filen ned i Nedlastinger -mappen.

2. Klikk på Finder -ikonet i Dock for å åpne Finder.

3. I menylinjen klikker du på > Nedlastinger for å gå til Nedlastinger -mappen.

4. Hvis du lastet ned filen med Mozilla Firefox eller Google Chrome, går du til mappen Nedlastinger og dobbeltklikker filen RemoveCompetitiveProducts.zip for å utvide den.

5. Gå til mappen Nedlastinger og kontrollklikk filen RemoveCompetitiveProducts.command. Deretter klikker du Åpne med > Terminal (standard).

6. Hvis du får opp en beskjed om at verktøyet er fra en uidentifisert utvikler, klikker du på Åpne for å fortsette.

7. I vinduet Terminal skriver du inn administratorpassordet for å autentisere, og trykker på gå tilbake.

Ingen tegn vises når du skriver inn passordet.

Når verktøyet er ferdig med å fjerne sikkerhetsprogramvare fra tredjepart, og alle gjenværende deler av denne programvaren, vises meldingen «Konkurrerende produkter til Norton er fjernet».

8. Lukk alle programmene, og start deretter Mac-en på nytt.

Etter at du har startet Mac-en på nytt, installer du Norton-produktet på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117583483_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/06/2017