Melding: «Vi har oppdaget at uforenlig sikkerhetsprogramvare er installert på datamaskinen din. Avinstaller ...»

Du løser dette problemet ved å avinstallere all tredjeparts sikkerhetsprogramvare som er installert på Mac-en. Hvis problemet fortsetter, kjører du et fjerningsverktøy for å fjerne restene av sikkerhetsprogramvaren.

TRINN 1

Avinstaller tredjeparts sikkerhetsprogramvare

1. Klikk på Finder -ikonet i Dock for å åpne Finder.

2. På menylinjen klikker du på > Programmer.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis en app ikke er i en mappe eller ikke har et avinstallasjonsprogram, drar du programmet fra mappen Programmer til papirkurven. Deretter velger du Finder > Tøm papirkurv.

• Hvis appen er i en mappe, åpner du denne mappen for å se etter et avinstallasjonsprogram. Hvis du ser alternativet Avinstaller app eller Avinstallasjonsprogram, dobbeltklikker du på alternativet.

Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere appen.

4. Når du har fullført avinstallasjonen, starter du Mac-en på nytt og installerer Norton.

Hvis problemet likevel ikke løses, går du til trinn 2 og kjører verktøyet RemoveCompetitiveProducts.

TRINN 2

Last ned og kjør verktøyet RemoveCompetitiveProducts

1. Last ned verktøyet RemoveCompetitiveProducts.

Med mindre du lagrer den andre steder, lastes filen ned i Nedlastinger -mappen.

2. Klikk på Finder -ikonet i Dock for å åpne Finder.

3. I menylinjen klikker du på > Nedlastinger for å gå til Nedlastinger -mappen.

4. I mappen Nedlastinger dobbeltklikker du på filen RemoveCompetitiveProducts.zip for å utvide den.

Hvis du bruker Safari, pakkes filen automatisk ut etter at du har lastet den ned. Gå til linje 5 for å åpne filen i Terminal.

5. Gå til mappen Nedlastinger og høyreklikk eller kontrollklikk på filen RemoveCompetitiveProducts.command. Deretter klikker du på Åpne med > Terminal (standard).

6. Hvis du ser en melding om at verktøyet kommer fra en uidentifisert utvikler, klikker du på Åpne for å fortsette.

7. I vinduet Terminal skriver du inn administratorpassordet for å autentisere, og trykker på gå tilbake. Ingen tegn vil vises når du skriver inn passordet.

Når verktøyet er ferdig med å fjerne sikkerhetsprogramvare fra tredjeparter, og alle gjenværende deler av denne programvaren, vises meldingen «Konkurransedyktige produkter til Norton er fjernet».

8. Avslutt alle programmene og start Mac-en på nytt.

Etter at du har startet Mac-en på nytt, installer du Norton-produktet på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117583483_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 12/06/2018