Hjelp for status for Norton-tjenester

Du kan se mer om aktuell status for Norton-tjenester på https://status.norton.com. Informasjonen på kontrollpanelet viser den vanlige tjenestestatusen. Status for hver enkelt tjeneste som vises på kontrollpanelet viser samlet status for tjenesten, og det er ikke sikkert at denne berører produktet hele tiden.

LiveUpdate blir ikke overvåket på kontrollpanelet for Norton-tjenestestatus. Noen ganger kan kundene oppleve et problem med LiveUpdate under en begrenset tidsperiode. Hvis du opplever å ha problem med LiveUpdate, kjører du LiveUpdate igjen om 2-3 timer. Informasjonen nedenfor beskriver mulige symptomer hvis det er problemer med tjenesten.

Aktiveringstjenester

• Det kan hende at du opplever å få problemer med å aktivere Norton-abonnementet ditt.

Nedlastingstjenester

• Det kan hende at du ikke kan laste ned, installere eller administrere Norton-abonnementet ditt når nedlastingstjenesten er nede.

Tjenester for pålogging og opprettelse av konto

• Det kan hende at du ikke kan opprette eller logge inn på Norton-kontoen din.

Min Norton

• Du kan oppleve feil eller problemer når du bruker Min Norton for å laste ned eller administrere abonnementet ditt.

Norton Connect Safe

• Hvis du har konfigurert ruteren eller enheten din for å kunne bruke domenenavnserveren (DNS) for Connect Safe, kan du oppleve problemer med å koble deg til nettstedet.

Norton Family

• Du kan oppleve problemer med å bruke nettstedet til eller app-funksjoner med Norton Family.

Norton ID Safe

• Det kan hende at du ikke kan logge deg på Norton ID Safe-hvelvet ditt.

Norton Mobile Security

• Du kan oppleve problemer med å aktivere eller oppdatere Norton Mobile Security.

Norton Safe Web

• Det er ikke sikkert at det finnes nettstedssikkerhetsrangeringer.

Norton Safe Search

• Det kan hende at du ikke kan bruke alle funksjonene til Norton Safe Search-nettstedet eller -verktøylinjen.

Norton brukerstøtte

• Det kan hende at du ikke får tilgang til nettstedet for Norton kundestøtte.

Norton oppdateringssenter

• Det kan hende at du ikke kan oppdatere Norton-programvaren når Norton oppdateringssenter ligger nede.

Norton.com

• Det kan hende at du ikke får tilgang til målsiden for Norton-programvaren.

LiveUpdate blir ikke overvåket på kontrollpanelet for Norton-tjenestestatus. Noen ganger kan kundene få problem med LiveUpdate under en begrenset tidsperiode. Hvis du opplever å ha problem med LiveUpdate, kjører du LiveUpdate igjen om 2-3 timer.

Hvis du har problemer med noen av Norton-produktene når tjenesten er nede eller opplever problemer generelt, venter du til tjenesten kjører før du prøver på nytt. Hvis problemet fortsatt vedvarer etter at tjenesten er gjenopprettet, følger du koblingene nedenfor for Norton-tjenesten eller -programvaren.

Hvis du har problemer med å logge inn på Norton-kontoen din, kan du lese Jeg har glemt passordet for Norton-kontoen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117555301_EndUserProfile_no_no
Sist endret: 01/09/2017