Løse problemer med tilkobling hvis ingenting skjer når du kobler til Norton WiFi Privacy VPN på en Android-enhet

Dette problemet oppstår hvis tunneldriveren som kreves for å koble til en VPN-tjeneste ikke finnes på din Android-enhet. Tunneldriveren fanger opp all Internett-trafikk fra enheten din, krypterer den og sender den til VPN-programmet som deretter sender den til VPN-gatewayen. Uten tunneldriveren kan ikke Norton WiFi Privacy etablere VPN-forbindelsen.

Dette problemet har blitt rapportert hos noen spesifikke enhetsprodusenter som Prestigio, M2M og noen tidlige modeller av Samsung Galaxy S II.

Dessverre er disse driverne del av Androids operativsystemprogramvare og kun enhetsprodusenten kan opprette dem eller legge dem til.

Hvis du har en annen støttet Android-enhet, kan du bruke Norton WiFi Privacy-lisensen din på den. For å overføre lisensen din avinstallerer du Norton WiFi Privacy fra den nåværende enheten din først og installerer den deretter på den andre enheten.

Hvis du ønsker en refusjon for kjøpet ditt, Kontakt oss.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117552161_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 20/03/2018