Google- eller YouTube-sider vises på ulike språk når enheten er tilkoblet Norton WiFi Privacy VPN

Etter at du kobler til VPN, maskerer Norton WiFi Privacy din IP-adresse og annen informasjon som Google bruker for å fastslå din språkpreferanse. Googles systemer prøver å bruke informasjonen om Norton WiFi Privacy VPN nettverk til å fastslå ditt foretrukne språk.

Norton-brukere finnes i hele verden, så å bruke VPN-tjenester som Norton WiFi Privacy gjør det vanskelig for Google å nøyaktig fastslå din språkpreferanse basert på VPN-informasjonen. Som en følge av dette, ser du av og til Google- eller YouTube-sidene på et annet språk enn ditt foretrukne språk.

I mellomtiden, hvis du opplever dette problemet, kan du gå inn på Google.com uten omdirigering av språk på:

http://google.com/ncr

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117552099_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 18/09/2017