Funksjoner i Norton WiFi Privacy

Norton WiFi Privacy krypterer Internett-tilkoblingen din på offentlige nett for å beskytte dine personopplysninger, f.eks. passord, når du bruker PC-en, Mac-en eller de mobile enhetene din.

Med Norton WiFi Privacy kan du gjøre ethvert offentlig nett til et sikkert virtuelt privat nettverk som bidrar til å holde personopplysningene dine trygge og gjør det umulig å spore plasseringen din.

Her er de viktigste funksjonene og fordelene med å bruke Norton WiFi Privacy:

Viktige funksjoner og fordeler

• Beskytter dataene du sender og mottar når du bruker offentlig Wi-Fi

• Legger til kryptering på banknivå for å beskytte deg i offentlige Wi-Fi-soner

• Lar deg surfe anonymt på nettet slik at personvernet ditt er beskyttet

• Gir tilgang til favorittappene og innholdet ditt hvor enn du går, som om du var hjemme

• Krypterer dataene dine på et virtuelt, privat nettverk som ikke fører logger og ikke sporer eller lagrer aktivitetene dine

• Kommer med en 60-dagers pengene tilbake-garanti*

• Gir deg kundestøtte i verdensklassen fra Norton, lederen innen nettsikkerhet

* Hvis du ønsker informasjon om retur/refusjon, leser du Nortons returpolicy.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117552006_EndUserProfile_no_no
Operativsystem:  Windows, Mac, Android, iOS
Sist endret: 01/09/2017