Meldingen «Norton-produktet kan ikke fortsette. Start Mac-en på nytt for å opprettholde beskyttelsen...»

Dette problemet er korrigert i en nylig oppdatering via LiveUpdate. Pass på at du kjører LiveUpdate for å laste ned og installere alle tilgjengelige oppdateringer.

Kjør LiveUpdate

1. På Apple-menylinjen klikker du på og velger Programmer.

2. I Programmer -vinduet, dobbeltklikker du på Norton Security.

3. I hovedvinduet til Norton Security, klikker du på LiveUpdate.

Kjør LiveUpdate til det ikke finnes flere tilgjengelige oppdateringer for Norton.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117486982_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 24/11/2017