Melding: «Det har oppstått en uventet systemfeil, og vi kan ikke vise deg informasjonen din akkurat nå»

Denne feilen kan oppstå når det er et problem med Symantec-serveren. Hvis du vil sjekke om det finnes kjente systemproblemer eller avbrudd for øyeblikket, går du til siden Norton-tjenestestatus.

Klikk på Hjem eller Gå tilbake til hjem for å gå tilbake og prøve å få tilgang til kontoen senere.

Hvis problemet fortsetter, tar du kontakt med Norton brukerstøtte.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117424920_EndUserProfile_no_no
Sist endret: 19/04/2018