Norton Family overvåker ikke lenger enheten til barnet mitt

Norton Family-teamet har identifisert et kjent problem som noen få kunder har opplevd.

På grunn av en oppdatering av infrastrukturen i Norton Family-databasen den 30. april 2016 ble muligheten til å overvåke barnas enheter og noe av barnas aktivitetshistorikk fjernet fra noen få kundekontoer.

En e-post har blitt sendt til de kundene som er berørt av dette problemet med instruksjoner om hvordan de skal fortsette å overvåke barnets aktiviteter på alle enhetene deres.

Avinstaller og installer Norton Family på nytt på alle enhetene som du vil overvåke, for at Norton Family skal fortsette å overvåke barnets aktiviteter på alle enhetene. Hvis du ikke gjør noe, vil ikke enheten være overvåket.

Avhengig av hvilken enhet du har, gjør du et av følgende:

Hvis du har fulgt disse instruksjonene før 30. april, er det bare tidsrapporter som mangler i den tidligere aktivitetshistorikken din. Men hvis du gjør dette etter den 30. april 2016, kan du miste all tidligere aktivitetshistorikk.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117387052_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, iOS, Windows
Sist endret: 06/04/2018