Norton Family overvåker ikke lenger enheten til barnet mitt

Norton Family-teamet har identifisert et kjent problem som noen få kunder har opplevd.

På grunn av en oppdatering av infrastrukturen i Norton Family-databasen den 30. april 2016 ble muligheten til å overvåke barnas enheter og noe av barnas aktivitetshistorikk fjernet fra noen få kundekontoer.

En e-post har blitt sendt til de kundene som er berørt av dette problemet med instruksjoner om hvordan de skal fortsette å overvåke barnets aktiviteter på alle enhetene deres.

Avinstaller og installer Norton Family på nytt på alle enhetene som du vil overvåke, for at Norton Family skal fortsette å overvåke barnets aktiviteter på alle enhetene. Hvis du ikke gjør noe, vil ikke enheten være overvåket.

Avhengig av hvilken enhet du har, gjør du et av følgende:

Hvis du har fulgt disse instruksjonene før 30. april, er det bare tidsrapporter som mangler i den tidligere aktivitetshistorikken din. Men hvis du gjør dette etter den 30. april 2016, kan du miste all tidligere aktivitetshistorikk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117387052_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, iOS, Windows
Sist endret: 14/09/2017