Finne ut mer om Norton Safe Search

Norton Safe Search er Nortons sikre søkemotor som bidrar til å beskytte brukerne så de ikke besøker nettfiskingsnettsteder og andre risikable nettsteder som vises i søkeresultatene. Det bruker Nortons Safe Web-teknologi til å rangere nettsteder etter deres sikkerhet. Norton Safe Search er inkludert i sikkerhetsprodukter fra Norton, som selges på Internett eller hos forhandlere. Du kan også bruke det ved å gå til search.norton.com.

Er Norton Safe Search forskjellig fra søk i Bing, Yahoo eller Google?

Norton Safe Search fungerer som de fleste søkemotorer, men det har et ekstra sikkerhetslag. Du kan bruke Norton Safe Search til å finne YouTube-videoer, kart, handleresultater på Amazon, informasjon på Wikipedia og mer, samtidig som du enkelt kan skille mellom sikre og potensielt skadelige nettsteder ved hjelp av nettstedsmerknadene som vises på verktøylinjen eller i søkeresultatene.

Hvordan vet Norton Safe Search om et nettsted er risikabelt eller ikke?

Norton Safe Search bruker en teknologi som heter Norton Safe Web, ved rangering av nettsteder. Denne teknologien utfører grundige analyser ved hjelp av signaturbasert filskanning, motorer for inntrengingsporing, atferdssporing og installasjons-/avinstallasjonsanalyser for å identifisere sikkerhetsrisikoer som f.eks. nettfiskingsnettsteder, skadelige nedlastinger, utnyttelse av nettlesere og koblinger til usikre eksterne nettsteder.

Norton Safe Web benytter seg av et nettverk på mer enn 20 millioner endepunkter i Norton fellesskapsovervåkning, som automatisk sender mistenkelige URL-adresser til Norton Safe Web-serveren i sanntid for mer utførlig analyse. På denne måten kan Norton Safe Web raskt fokusere på nylig infiserte nettsteder. I tillegg til å analysere mistenkelige nettsteder som sendes inn av Norton-endepunkter, tråler Norton Safe Web aktivt gjennom Internett og utfører en grundig analyse av millioner av nettsteder.

Hvilke språk er Norton Safe Search tilgjengelig på?

Norton Safe Search er tilgjengelig på dansk, engelsk, tysk, spansk, finsk, fransk, italiensk, japansk, nederlandsk, norsk, portugisisk og svensk.

Merker Norton Safe Search alle søkeresultatene med kommentarer?

Når riktig utvidelse er installert, merkes alle søkeresultater (både betalt og ikke-betalt) for å angi om de inneholder eller kan inneholde potensielt skadelig innhold.

Sporer Symantec mine søkeaktiviteter gjennom Norton Safe Search?

Symantec tar beskyttelsen av personvernet ditt på alvor. Du kan vise vår detaljerte personvernerklæring her.

Hvorfor legger Symantec til Norton Safe Search på listen over søkeleverandører i nettleseren min?

Basert på tilbakemeldinger fra forbrukerne vet vi at mange ønsker å bruke søkefeltet som er en del av Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari. Ved å legge til Norton Safe Search på listen over tilgjengelige søkeleverandører kan brukerne velge å søke ved hjelp av Norton Safe Search hvis de ønsker det. Vi endrer bare innstillingene for standard søkemotor hvis du tillater det.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117287808
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/06/2019