Norton Mobile Security tilbakestilles automatisk til gratisversjonen både nå og da etter at jeg aktiverte det

Symantec er klar over dette problemet og undersøker saken videre. Følg med på denne artikkelen for oppdateringer.

I mellomtiden anbefaler vi at du fjerner enheten fra nettstedet til Norton Mobile Security og så avinstallerer og installerer appen fra den.

TRINN 1

Fjern enheten

1. Logg på Norton Mobile Security-nettstedet.

2. Trykk på Slette en enhet.

3. På enhetsikonet for enheten som du har problem med, trykker du på X for å fjerne den fra kontoen.

TRINN 2

Deaktiver enhetsadministrator for Norton Mobile Security

1. Fra startskjermen går du til Innstillinger.

2. Tapp på Sikkerhet under Personlig, og tapp deretter på Enhetsadministratorer.

3. Se til at avmerkingsboksen ved siden av Norton Mobile Security ikke er merket. Hvis den er merket, tapper du på den for å deaktivere Enhetsadministrator for Norton Mobile Security.

TRINN 3

Avinstaller Norton Mobile Security

1. Fra startskjermen går du til Innstillinger.

2. Avhengig av hvilken versjon av Android OS du har går du til Apper eller Program eller Programbehandling for å vise en liste over installerte apper.

3. Tapp Norton Mobile Security på listen over programmer.

4. Tapp Avinstaller.

5. Tapp OK for å bekrefte.

6. Når avinstalleringen er fullført, trykker du på OK.

TRINN 4

Last ned og installer Norton Mobile Security

1. Start nettleseren og gå inn på Norton Mobile Security-siden.

2. Du videresendes til Google Play Store-siden for Norton Mobile Security. Last ned Norton-appen fra Google Play.

3. Når installasjonen er ferdig, velg Åpne.

4. Les Nortons brukerlisensavtale og trykk på Godkjenn og start.

Norton Mobile Security kjører den første konfigureringsprosessen, LiveUpdate, søk etter skadeprogrammer og App Advisor-søk. Når konfigureringen er fullført, logger du på Norton-kontoen for å bruke alle funksjonene til Norton Mobile Security.

5. Trykk på meny-ikonet oppe i høyre hjørne, og trykk på Logg på.

6. Skriv inn e-postadresse og passord for Norton-kontoen, og trykk på Logg på.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117266392_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 28/04/2016