Blokker eller opphev blokkering av annonsesporing

Hver mobilenhet har en unik annonse-ID som kan brukes til å spore detaljene dine slik som navn, adresse og alder. Annonse-ID-er kan brukes av app-utviklere for å opprette målrettede annonser som er relevante for deg. Annonsesporingsfunksjonen i Norton WiFi Privacy blokkerer målrettede annonser.

Et lite antall nettsteder krever at Blokkering av annonsesporing er deaktivert for at de skal kunne fungere. Hvis du stoler på disse nettstedene kan du tillate annonsesporing.

Blokker eller opphev blokkering av annonsesporing

1. Åpne Norton WiFi Privacy.

2. Trykk på ikonet Blokkering av annonsesporing.

3. Bruk bryteren Blokker annonsesporing for å blokkere eller oppheve blokkering av annonsesporing.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117122899_norton_wifi_no_no
Operativsystem: iOS, Android
Sist endret: 19/01/2017