Hold deg trygg på Internett

Når mobilenheten er tilkoblet et usikret offentlig nettverk slik som en offentlig Wi-Fi-tilkobling, kan personvernet ditt påvirkes på mange måter. Nettsteder kan spore navnet ditt, adressen din, handlemønster eller filmer du ser på. For å unngå at de personlige opplysningene dine blir misbrukt, trenger du et ekstra beskyttelseslag slik som et virtuelt privat nettverk (VPN).

Selv om offentlig Wi-Fi er praktisk, så er det aldri trygt. Å bruke mobilenheten din for å få tilgang til nettet over en usikker Wi-Fi-hotspot kan utsette de personlige opplysningene dine for hackere og identitetstyver.

Norton WiFi Privacy sørger for at identiteten din og det du gjør på nettet forblir anonymt, uansett hvor du bruker Internett. Norton WiFi Privacy er et virtuelt privat nettverk (VPN) uten logg som krypterer dataene dine og som ikke sporer eller lagrer nettaktivitetene dine eller plasseringen din.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117122887_norton_wifi_no_no
Operativsystem: iOS, Android
Sist endret: 19/01/2017