Installere Norton WiFi Privacy

Last ned og installer Norton WiFi Privacy-appen på Windows eller Mac

1. Åpne nettleseren og gå til: https://norton.com/wifi-privacy

2. Hvis du er en ny bruker:

• På nettstedet velger du antallet enheter og klikker på Abonner nå.

• Følg instruksjonene på skjermen.

3. Hvis du allerede har kjøpt Norton WiFi Privacy:

• Klikk på Logg på.

• Skriv inn brukerinformasjonen for Norton-kontoen og logg på.

• Hvis du blir bedt om å laste ned Norton WiFi Privacy, klikker du på Last ned.

• Hvis du blir bedt om å laste ned Norton Security, klikker du på Fullført. På den neste skjermen klikker du på Konfigurer nå under WIFI-PERSONVERN.

• Følg instruksjonene på skjermen.

Last ned og installer Norton WiFi Privacy-appen på Android eller iOS

1. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har en Android-enhet, går du til Play Store. Hvis det er første gang du åpner Play Store, vises tjenestevilkårene. Trykk på Godta for å fortsette.

• Hvis du har en iOS-enhet, trykker du på App Store -ikonet på startskjermen.

2. Skriv inn «Norton WiFi Privacy» i søkeboksen, og søk deretter etter appen i resultatene.

3. Gjør ett av følgende:

• For Android går du til skjermen med applikasjonsdetaljer og trykker på Installer. Deretter trykker du på Godta og last ned.

• For iOS trykker du på HENT og deretter på INSTALLER. Logg på med passordet for Apple-kontoen din.

• Hvis du ser popup-meldingen "Norton WiFi Privacy" ønsker å legge til VPN-konfigurasjoner, klikker du på Tillat til venstre på skjermen.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117122884_norton_wifi_no_no
Operativsystem: iOS, Android
Sist endret: 09/03/2017