Norton WiFi Privacy VANLIGE SPØRSMÅL

Hvordan beskytter Norton WiFi Privacy personvernet mitt på Internett?

Trådløse nettverk er utsatt for nettverksspioner. Hvis du bruker en offentlig trådløs forbindelse for Internett-tilkobling, kan dine nettaktiviteter overvåkes av trådløse sniffere. Verktøy slik som trådløse sniffere og pakkeanalyser hjelper hackere med å stjele personlige opplysninger slik som tastetrykk, brukernavn og passord. Norton WiFi Privacy beskytter deg ved å opprette et virtuelt privat nettverk (VPN) mellom deg og den trådløse forbindelsen.

Hva er et privat nettverk?

Et virtuelt privat nettverk beskytter personvern og anonymitet på nett ved å opprette et privat nettverk fra en offentlig Internett-tilkobling. VPN-er maskerer Internettprotokolladressen (IP-adresse) din slik at handlinger på nettet er så godt som helt sikre mot sporing. Det som er aller viktigst er at VPN-tjenester oppretter sikre og krypterte tilkoblinger som garantert gir deg bedre personvern enn selv en sikker Wi-Fi-hotspot.

Vil Norton WiFi Privacy gi meg tilgang til blokkerte nettsteder?

Norton WiFi Privacy maskerer all personlig identifiserbar informasjon inkludert plassering når du går inn på Internett. På den måten kan du vise programmene akkurat som når du er hjemme.

Hvordan konfigurerer jeg VPN til å bruke en annen geografisk region?

Norton WiFi Privacy tilordner deg automatisk til den optimale geografiske plasseringen. Du kan endre lokasjonen manuelt ved å bruke alternativet Virtuell plassering.

Endre region

1. Åpne Norton WiFi Privacy.

2. Trykk på ikonet Virtuell plassering.

3. Velg en geografisk region fra listen.

Hvordan får jeg tilpassede søkemotorresultater når jeg bruker Norton WiFi Privacy?

Norton WiFi Privacy maskerer dine personlige opplysninger fra nettsteder og søkemotorer. Hvis du vil at søkemotorene skal produsere tilpassede resultater slik som hoteller i nærheten eller lokale telefonnummer, må du være pålogget søkemotoren eller slå av Norton WiFi Privacy.

Når du er pålogget en søkemotor eller når du har slått av Norton WiFi Privacy, kan personlige opplysninger bli vist til søkemotoren.

Hva er annonsesporing?

Annonsesporing brukes av app-utviklere og nettsteder for å opprette en annonseringsprofil basert på nettaktivitetene dine. Denne profilen lagres på mobilenheten under en annonserings-ID og den kan brukes av apper for å opprette målrettede annonser. Personer med liknende nettaktiviteter kategoriseres under en relatert profil slik at de får liknende annonser. Selv om dette er en lavrisikoaktivitet, kan personlige opplysninger fremdeles indirekte bli vist til annonsører.

Hvor er lokasjonen til Norton WiFi Privacy-IP-adressene?

IP-adressene til Norton WiFi Privacy-serverne er plassert i forskjellig land, inkludert USA, Storbritannia, Singapore og Brasil og de er optimert for å sikre den aller beste surfeopplevelsen på Internett.

Hva slags informasjon kan Internett-leverandøren (IPS) min og nettsteder se når jeg bruker Norton WiFi Privacy?

Når du bruker Norton WiFi Privacy blir dataene kryptert slik at Internett-leverandøren bare ser trafikkmengden som går igjennom serverne deres og ikke de krypterte dataene.

Hvis du ikke bruker Norton WiFi Privacy kan ISP-en se hvilke nettsteder du besøker, e-posten din, direktemeldinger og alle filer som du laster ned eller opp. Nettstedene du besøker kan se hvilken nettleser du bruker, operativsystemet til enheten og plasseringen din.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117122849_norton_wifi_no_no
Operativsystem: iOS, Android
Sist endret: 27/01/2017