Fjerne Adware.DNS Unlocker Activity 2 fra datamaskinen

Dette dokumentet hjelper deg med å fjerne Adware.DNS Unlocker Activity 2 fra datamaskinen. Når du skal fjerne denne truslen, kjører du LiveUpdate og deretter et Hurtigsøk. Når søket er fullført, må du laste ned og kjøre reparasjonsverktøyet.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

TRINN 2

Kjør et hurtigsøk

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så Kjør søk.

3. I Søk -vinduet, velg Hurtigsøk, og klikk på Kjør.

4. Klikk på Avslutt når søket er ferdig.

5. Start datamaskinen på nytt.

TRINN 3

Last ned og kjør reparasjonsverktøyet

Reparasjonsverktøyet er ikke kompatibelt med Windows XP. Windows XP-brukere må ta kontakt med Norton brukerstøtte.

1. Last ned reparasjonsverktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows.

2. Dobbeltklikk på filen NortonDNSUnlockerRepair.exe på skrivebordet.

Ved å kjøre verktøyet, aksepterer du Brukeravtalen.

Hvis du blir bedt om å installere .NET Framework , klikker du på Last ned og installer funksjonen.

3. Klikk på Bruk reparasjon.

4. Når meldingen Reparasjonen ble tatt i bruk vises, klikker du på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117049822_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/09/2017