SymDaemon viser høy prosessorbruk på Mac-en

Du må avinstallere og installere Norton-produktet på nytt for å løse dette problemet.

TRINN 1

Avinstaller Norton

1. Start Norton.

2. På menylinjen, ved siden av Apple-ikonet, klikker du på Norton-produktet, og deretter velger du Avinstaller Norton-produkt.

Du må være i programvinduet til Norton-produktet for å se menyalternativene.

3. I bekreftelsesvinduet for Avinstaller Norton -produktet klikker du på Avinstaller.

4. Skriv inn navn og passord for administratorkontoen, og klikk på Installer Helper.

5. Klikk på Start på nytt nå i avinstalleringsvinduet.

TRINN 2

Installer Norton

1. Logg på Norton.

2. I vinduet Installer på denne enheten, påser du at produktnavnet som vises er det du ønsker å installere, og klikker på Godta og last ned.

3. Klikk på OK for å lagre og åpne Setup.zip-filen.

4. Dobbeltklikk på installasjonsprogrammet for Norton Security når nedlastingen er ferdig.

5. Klikk på Godta og Installer for å starte installasjonen.

6. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

7. Klikk på Fortsett når LiveUpdate er ferdig med å installere oppdateringer.

8. I vinduet som sier at installasjonen var vellykket, klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v117027269_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 16/10/2017