SymDaemon viser høy prosessorbruk på Mac-en

Du må avinstallere og installere Norton-produktet på nytt for å løse dette problemet.

TRINN 1

Avinstaller Norton

1. Start Norton.

2. På menylinjen, ved siden av Apple-ikonet, klikker du på Norton-produktet, og deretter velger du Avinstaller Norton-produkt.

Du må være i programvinduet til Norton-produktet for å se menyalternativene.

3. I bekreftelsesvinduet for Avinstaller Norton -produktet klikker du på Avinstaller.

4. Skriv inn navnet og passordet for administratorkontoen, og klikk deretter på Installer Helper.

5. Klikk på Start på nytt nå i avinstallasjonsvinduet.

TRINN 2

Installer Norton

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Klikk på OK for å lagre og åpne Setup.zip-filen.

6. Dobbeltklikk på Nortons installasjonsprogram når nedlastingen er ferdig.

7. Klikk på Godta og Installer for å starte installasjonen.

8. Hvis du ser en melding om å bli med i Norton fellesskapsovervåkning, klikker du på Delta.

Hvis du ikke vil bli med Norton fellesskapsovervåkning, klikker du på Kanskje senere. Hvis du vil vite mer, klikker du på Mer informasjon i meldingsvinduet.

9. Når du ser en melding, skriver du inn passordet for administratorkontoen og klikker på Installer hjelper.

Hvis du installerer det på macOS 10.13.x eller nyere, ser du eventuelt meldingen «Lasting av systemprogramvare ble blokkert ...» avhengig av sikkerhetsinnstillingene dine. Klikk på Tillat for å fortsette. Hvis du har flere programmer som krever autentisering, på Mac-en, velger du Symantec og klikker på OK.

10. Fullfør installasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen.

11. I vinduet Installasjon fullført klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117027269_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 07/05/2018