Melding: «signaturen til dette programmet er korrupt ...» dukker opp mens du laster ned ved å bruke Intelligent Updater.

Denne feilen oppstår når du laster ned en oppdatering ved å bruke Intelligent Updater i Microsoft Internet Explorer eller Microsoft Edge.

Et Microsoft-sikkerhetstips avskrev bruken av SHA-1-hashing for sertifikater 12 januar, 2016. All nedlasting av en signert fil merket 1. januar 2016 eller senere, uten en SHA-2 (SHA-2 256) eller bedre hash vil påvirkes.

Symantec er klar over denne oppdateringen, og jobber med å finne en løsning. Nedlasting av Intelligent Updater er fortsatt trygt, så lenge nedlastingskoblingen er fra Symantec-nettsiden.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v116879578_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/03/2016