Melding: «Kostnadsfri oppdatering til Mojave-støtte» eller «Kostnadsfri oppdatering til High Sierra-støtte» eller «Oppdater for å holde deg beskyttet».

Hvis Norton for Mac-abonnementet ditt er kvalifisert for en gratis oppgradering, viser Norton et oppgraderingsvarsel som kan variere avhengig av Norton-versjonen.

Velg ett av følgende for å oppgradere Norton:

Hvis du ikke kjenner Norton-versjonen av Norton du har installert på Mac, kan du se Finn versjonen av Norton for Mac.

Du har den nyeste versjonen av Norton for Mac.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v116854560_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 03/08/2018