Melding: «Gratis oppdatering til High Sierra-støtte» eller «Oppdater for å forbli beskyttet»

Hvis ditt Norton for Mac-abonnement kvalifiserer for en gratis oppgradering, viser Norton et varsel for å oppgradere den nyeste versjonen som er kompatibel med nye macOS 10.13.x High Sierra.

Slik oppgraderer du Norton:

Oppgradere Norton

1. I vinduet oppdateringsvarsel klikker du på Oppdater nå.

Hvis du har stengt varselvinduet for oppdatering, starter du Norton-produktet, og så klikker du på Gratis oppgradering i hovedvinduet.

2. I Programvareoppdatering -vinduet klikker du på Oppdater nå.

3. Skriv inn administratorpassordet ditt, og siden klikker du på Installeringshjelpen.

Norton Update Agent avinstallerer den eldre versjonen av Norton-produktet som er installert på Mac-maskinen i øyeblikket.

4. Når avinstalleringen er avsluttet, klikker du på Start på nytt.

5. Etter at du starter Mac på nytt, går du til Programvareoppdatering -vinduet og klikker på Godta og oppgrader.

6. Når installeringen er avsluttet, klikker du på Start på nytt.

7. Når du har startet Mac-maskinen på nytt, vil Norton-produktet vise et varsel om Registrering for å fullføre registreringen. Klikk på Reparer nå.

8. I abonnementsvinduet for Norton-produktet skriver du inn passordet til Norton-kontoen din og så klikker du på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett en Norton-konto og så fullfører du registreringsprosessen

Nå har du den nyeste versjonen av Norton-produktet installert på Mac-maskinen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v116854560_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 18/09/2017