FAQ: Oppgradere Norton for Mac til versjon 7.x

Som en del av vårt kontinuerlige arbeid med å gi den mest avanserte og oppdaterte beskyttelsen til våre kunder, tilbyr vi en gratis oppgradering til alle kvalifiserte kunder med et aktivt abonnement på Norton for Mac. Hvis du fikk tak i Norton fra tjenesteleverandøren din, kan det hende at noe av den følgende informasjonen ikke gjelder.

Hvis du kvalifiserer for en oppgradering, får du varselet «Gratis oppdatering til High Sierra-støtte» eller «Oppdater for å forbli beskyttet». Klikk på Oppdater nå, og følg instruksjonene på skjermen. For mer informasjon, se Melding: «Gratis oppdatering til High Sierra-støtte" eller «Oppdater for å forbli beskyttet".

Følgende OSS svarer på spørsmål angående oppgradering:

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v116851473_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 04/09/2017