Meldingen «Denne Norton-utvidelsen for nettlesere kan ikke kommunisere med Norton Security-programmet» på Mac-en

Du kan løse dette problemet ved å sørge for at du har den nyeste versjonen av Norton installert på Mac-en.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klikk på LiveUpdate i hovedvinduet i Norton.

3. Kjør LiveUpdate til det ikke er flere oppdateringer tilgjengelig for Norton-produktet ditt.

Hvis problemet fortsetter, fjerner du de eldre Norton-utvidelsene manuelt fra nettleseren.

TRINN 2

Fjerne eldre Norton-utvidelser manuelt

• Avhengig av hvilken nettleser du bruker, velger du ett av følgende:

TRINN 3

Aktivere Norton-utvidelser i nettleseren

1. Start Norton.

2. Klikk på Avansert i hovedvinduet i Norton, og klikk deretter på Safe Web.

3. Klikk på pilikonet ved siden av nettlesernavnet for å starte siden for Norton-utvidelsen i nettleseren.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å installere Norton-utvidelsene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v116851442_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 07/05/2018