Meldingen «Denne Norton-utvidelsen for nettlesere kan ikke kommunisere med Norton Security-programmet» på Mac-en

Du må avinstallere og installere Norton på nytt for å løse dette problemet.

TRINN 1

Avinstaller Norton

1. I Programmer -mappa dobbeltklikker du på Norton-produktet ditt.

2. På menylinjen, ved siden av Apple-ikonet, klikker du på Norton-produktet, og så velger du Avinstaller Norton Security.

Du må være i programvinduet til Norton-produktet for å se menyalternativene.

3. I bekreftelsesvinduet for Avinstaller Norton -produktet klikker du på Avinstaller.

4. Skriv inn navn og passord for administratorkontoen, og klikk på Installer Helper.

5. Klikk på Start på nytt nå i avinstalleringsvinduet.

TRINN 2

Fjern Norton-utvidelsen manuelt i Chrome

Hvis du bruker Safari eller Mozilla Firefox, og ikke har Google Chrome installert på din Mac, går du til trinn 3 for å laste ned og installere ditt Norton-produkt.

1. Start Google Chrome.

2. Øverst i høyre hjørne klikker du på Tilpass og kontroller Google Chrome -ikonet, og klikker på Innstillinger

3. Klikk på Utvidelser under Chrome.

4. I vinduet Utvidelser velger du Norton-utvidelser og klikker på papirkurvikonet.

5. Klikk Fjern for å bekrefte.

TRINN 3

Installer Norton

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg inn.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Klikk på OK for å lagre og åpne Setup.zip-filen.

6. Dobbeltklikk på Nortons installasjonsprogram når nedlastingen er ferdig.

7. Klikk på Godta og Installer for å starte installasjonen.

8. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

9. Klikk på Fortsett når LiveUpdate er ferdig med å installere oppdateringer.

10. I vinduet som sier at installasjonen var vellykket, klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v116851442_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 14/08/2017