Meldingen «Denne Norton-utvidelsen for nettlesere kan ikke kommunisere med Norton Security-programmet» på Mac-en

Du kan løse dette problemet ved å sørge for at du har den nyeste versjonen av Norton installert på Mac-en.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet til Norton, klikker du på LiveUpdate.

3. Når LiveUpdate er fullført, avslutter du alle programmene og starter Mac-en på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Fjerne eldre Norton-utvidelser manuelt

• Avhengig av hvilken nettleser du bruker, velger du ett av følgende:

TRINN 3

Aktivere Norton-utvidelser i nettleseren

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet i Norton og klikk deretter på Safe Web.

3. Klikk på pilikonet ved siden av nettlesernavnet for å starte siden for Norton-utvidelsen i nettleseren.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å installere Norton-utvidelsene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v116851442
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 20/11/2019