DragonCenter-appen blokkeres av Norton Smart brannmur når du bruker fjernkontroll til å styre en MSI-datamaskin

Norton Smart brannmur bruker nettverksplasseringen til en datamaskin til å tilby optimal beskyttelse. Hvis nettverksplasseringen til datamaskinen er konfigurert som offentlig, vil Norton Smart brannmur blokkere følgende Windows-tjenester som standard på et offentlig nettverk.

• Network Discovery

• Fil- og skriverdeling

• Fjerntilkoblet datamaskinforbindelse

• Fjernhjelp

• Windows Media Player

• Windows Media Player-forlenger

• Windows webtjenester

• Remote Procedure Call

DragonCenter-appen bruker visse TCP-porter, som er blokkert på offentlige nettverk, og Norton-brannmuren blokkerer DragonCenter-appen. Du løser dette problemet ved å modifisere unntaksregelen for Windows Media Player eller modifisere innstillingene for nettverkstillatelser.

Modifiser unntaksregel for Windows Media Player

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Under Detaljerte innstillinger, klikk på Brannmur.

4. I fanen Generelle innstillinger, ved siden av Unntak ved trafikkblokkering, klikker du på Konfigurer.

5. I vinduet Unntak ved trafikkblokkering, velger du avmerkingsboksen Tillat ved siden av Windows Media Player.

6. Klikk på Bruk, og deretter OK.

7. Klikk på Lukk.

Modifiser innstillingene for nettverksklarering

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Under Detaljerte innstillinger, klikk på Brannmur.

4. I fanen Generelle innstillinger, ved siden av Klarer nettverk, klikker du på Konfigurer.

5. I vinduet Klarer nettverk, fra rullegardinen Klareringsnivå, velger du Privat.

Endre nettverksklareringen til Kun privat hvis datamaskinen er koblet til et klarert nettverk.

6. Klikk på Bruk, og deretter OK.

7. Klikk på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v116807182_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/08/2017