Meldingen «Norton Internet Security Online er ikke aktivt, fordi tjenesteleverandøren din har avsluttet Norton-abonnementet».

Denne meldingen vises når du klikker på Registrer isteden for å angi PIN-koden i internettportalen for tjenesteaktivering

Aktiver Norton-produktet på nytt

1. Kontroller at datamaskinen er tilkoblet Internett.

2. Start Norton.

3. Gå til Norton -vinduet og klikk på Aktiver nå nederst til høyre på skjermen.

4. I vinduet Aktivering av service, angir du PIN-koden og klikker på Aktiver.

5. Følg instruksjonene på skjermen.

6. Når meldingen «Aktiveringen er fullført!», vises, er Norton aktivert.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v116650637_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 05/09/2017