Melding: «Sikkerhetsabonnementet ditt trenger en oppdatering. En ny versjon av Norton er tilgjengelig» vises på Windows 10 med den nyeste Norton-versjonen installert

Det kan hende du får en melding fra handlingssenteret i Windows 10 som sier «Sikkerhetsabonnementet ditt trenger en oppdatering. En ny versjon av Norton er tilgjengelig». Når du klikker på meldingen, vil den nyeste versjonen (22.8.xxx) avinstalleres og en eldre versjon blir installert.

Symantec undersøker for tiden problemet, og dette dokumentet vil oppdateres når en reparasjon er tilgjengelig. For øyeblikket kan du ignorere dette varselet fra Windows 10.

Hvis du allerede har klikket på varselet og har mottatt en eldre versjon, kan du installere den nyeste versjonen på nytt fra Norton-kontoen din.

Installer Norton på nytt

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• For Internet Explorer: Klikk på Kjør.

• I Firefox eller Safari: Klikk på alternativet Last ned i øverste høyre hjørne av nettleseren for å vise de nedlastede filene. Klikk så på filen du lastet ned.

• I Chrome: Klikk på filen du lastet ned i det nederste venstre hjørnet.

6. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen.

7. Norton er nå installert og aktivert.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v116547302_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 10
Sist endret: 14/08/2017